Medlemsmöte 10 juni kl 18.00 i skjuthallen

Publika notiser
Åsa Edvinsson
UPK
Inlägg: 299
Blev medlem: sön 06 sep 2015, 18:05

Medlemsmöte 10 juni kl 18.00 i skjuthallen

Inläggav Åsa Edvinsson » ons 23 maj 2018, 19:45

Medlemsmöte 10 juni kl 18.00 i skjuthallen

Dåliga nyheter - Skjuthallen försvinner

Försvaret har beslutat att köpa den byggnad där vi har vår skjuthall. Försvaret och Lerstenen, som äger byggnaden, har gjort en överenskommelse och affären förväntas bli klar under 2018.

Exakt när vi måste lämna lokalerna vet vi inte, men det blir troligen senast 2021 då hyresavtalet med kommunen går ut. För att vi inte ska vara utan en inomhushall när den dagen kommer så måste vi börja arbetet med att hitta en ny lokal så snart som möjligt.

Vi i styrelsen vill med detta medlemsmöte både ge er den information vi har i nuläget och få era synpunkter och tankar. Vi tror också att det finns medlemmar som har idéer eller kontakter som kan hjälpa oss att hitta en ny hall.

Vi hoppas att så många som möjligt av er vill komma på mötet!

Hälsningar
Styrelsen i Umeå Pistolskytteklubb
//Åsa Edvinsson
Grenledare fält, styrelseledamot

Anna
Inlägg: 989
Blev medlem: ons 06 apr 2011, 21:04
Ort: Umeå

Re: Medlemsmöte 10 juni kl 18.00 i skjuthallen

Inläggav Anna » tor 21 jun 2018, 19:12

Detta informerades om på medlemsmötet, men skriver även här. Jag kommer även skriva in mina anteckningar på annan del av forumet under nästa vecka.

Som en del i detta arbete ska Alliansen sätta ihop en arbetsgrupp som ska bestå av personer från alla medlemsklubbar, samt även krets/distrikt.

Denna arbetsgrupp ska arbeta för att försöka lösa problemet med att skjuthallens framtid är dyster. Det är inte fastsatt ett slutligt datum, men 2021 är det år som vi måste arbeta mot i första hand, före vi får ytterligare information.

För att ingå i arbetsgruppen måste man inte vara med i Umeå PKs styrelse, men däremot kommer styrelsen besluta om vilka som ska vara med.

Om du är intresserad av att ingå i arbetsgruppen, maila mig, (sekr@umepk.nu).

Arbetsgruppens arbete kommer att fortgå under flera år, så därför är det självklart möjligt att bara vara delaktig ett tag, att säga att man är intresserad nu innebär inte att man binder upp sig att delta i detta fram till 2021.

Första mötet är planerat till tisdag 26 juni (18:00), så om ni önskar vara med på första mötet så måste ni höra av er senast söndag 24:e juni klockan 18:00, så att styrelsen får lite tid att fatta sitt beslut, samt att göra det möjligt att informera de som då kan vara med som våra representanter direkt från början. :)


Återgå till "Av allmänt intresse"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster